Dagprogramma

Elk dier doet in ons pension mee aan een, in overleg met u, op maat afgestemd dagprogramma waarin afwisselend spelen, eten en rusten de belangrijkste elementen zijn. Wij beschikken daarvoor over één van de modernste en grootste accommodaties in Nederland met o.a. 12 speelweides.

Globaal ziet het programma er als volgt uit:

8:30

De honden worden gevoerd en uitgelaten op de speelweides of op de zandweide zodat ze lekker kunnen rennen en spelen. Intussen worden de verblijven binnen gereinigd en krijgen ze allemaal vers water.

10:30

De honden gaan naar binnen en de buitenrennen worden schoon gemaakt. Wanneer de hond het toe laat worden ze geborsteld en/of gewassen als we dit nodig vinden of als hier om is gevraagd door de eigenaar.

12:00

Even pauze.. een korte rustperiode om alle indrukken van de ochtend te verwerken.

13:00

De honden gaan weer naar buiten, waar ze nog een keer de kans krijgen om hun behoefte doen. Na ongeveer 20 minuten gaan ze naar binnen. De lampen en de radio gaan uit zodat we ze de mogelijkheid geven om tot rust te komen en ze lekker kunnen slapen.

17:00

De honden worden weer gevoerd en uitgelaten op de speelweides en zandweide. Binnen worden de hokken opnieuw schoongemaakt en het drinkwater wordt ververst. Omdat wij de hoogste eisen stellen aan de hygiëne worden de hokken 2 x per dag schoongemaakt.

19:00

Alles wordt nog goed gecontroleerd en dan is het slaap tijd.

Wij laten uw hond alleen samen met andere honden spelen als wij ervan overtuigd zijn dat ze bij elkaar passen.

Bekijk onze tarieven