Katten

Sfeervolle accommodatie

Ons kattenpension heeft een moderne, sfeervolle accommodatie. Hij is kleurrijk, behaaglijk en heeft knusse hoekjes, hangmatjes, manden, klim en krabpalen. Kortom we proberen uw poes of kater een zo gezellig mogelijk thuisgevoel te geven.

In ons kattenpension hebben we afzonderlijke kattenverblijven en twee groepsruimtes. De afzonderlijke kattenverblijven zijn in principe alleen bedoeld om katten tijdelijk apart te kunnen zetten bijvoorbeeld voor het geven van medicatie of ze worden gebruikt als quarantaine ruimte. Wij huisvesten de katten dus altijd in de groep.

Bekijk de accomodatie

In ons pension komen de katten in een selectieve groep bij elkaar

Spelen en klauteren

In één van de groepsruimte in de vorm van een serre, zal uw kat in alle rust genieten van zijn verblijf. Deze, met vloerverwarming uitgeruste ruimte, bootst uw eigen huiskamer na waarin stress volledig wordt weggenomen. Aan deze serre zit een open verbinding naar het buitenverblijf waarin de kat vrij kan spelen en klauteren. Natuurlijk alleen als de temperatuur dit toe laat.

U kunt ook zelf kussentjes of speeltjes meebrengen. Denk er wel aan dat de katten die in de groepen verblijven, allemaal gebruik maken van uw spullen.

Oprichting in 1981

Mocht uw kat een speciaal dieet genieten dan bestaat de mogelijkheid om hem tijdens het eten even apart te zetten, mits het niet erg is dat uw kat ander voer eet wanneer uw kat in de groep wordt geplaatst. Het alternatief is dat uw kat in een afzonderlijk kattenverblijf gehuisvest wordt. Uw poes of kater, ouder dan zes maanden, die in de groep gehuisvest wordt, dient wel te zijn gesteriliseerd of gecastreerd.

Ons dierenpension is sinds de oprichting in 1981 uitgegroeid tot een toonaangevend pension voor huisdieren. Het is één van de modernste en grootste dierenpensions van Nederland en is aangesloten bij Dibevo**.

**Dibevo is de brancheorganisatie voor de totale huisdierenbranche.

Bekijk dagprogramma