Katten

Sfeervolle accommodatie

Ons kattenpension heeft een nieuwe, moderne en heel sfeervolle accommodatie. Hij is kleurrijk, behaaglijk en heeft knusse hoekjes, hangmatjes, manden, klim en krabpalen. Kortom we proberen uw poes of kater een zo gezellig mogelijk thuisgevoel te geven.

In ons pension is het mogelijk om de katten zowel solitair als groepsgewijs te huisvesten. Wij hebben afzonderlijke kattenverblijven en twee groepsruimtes. Daardoor hebben wij de mogelijkheid om iedere kat een passend pensionverblijf te bieden.

Bekijk de accomodatie

In ons pension is het mogelijk om de poezen zowel solitair als groepsgewijs te huisvesten.

Spelen en klauteren

In één van de de groepsopvangruimtes in de vorm van een serre, zal uw kat in alle rust genieten van zijn verblijf. Deze, met vloerverwarming uitgeruste ruimte, bootst uw eigen huiskamer na waarin stress volledig wordt weggenomen. Aan deze serre zit een open verbinding naar het buitenverblijf waarin de kat vrij kan spelen en klauteren.

U kunt ook zelf kussentjes of speeltjes meebrengen. Denk er wel aan dat de katten die in de groepen verblijven, allemaal gebruik maken van uw spullen.

Oprichting in 1981

Mocht uw kat een speciaal dieet genieten dan bestaat de mogelijkheid om hem tijdens het eten even apart te zetten. Ook kunt u te allen tijden kiezen voor een solitair gehouden pensionverblijf. Uw poes of kater, ouder dan zes maanden, die in de groep gehuisvest wordt, dient wel te zijn gesteriliseerd of gecastreerd.

Ons dierenpension is sinds de oprichting in 1981 uitgegroeid tot een toonaangevend pension voor huisdieren. Het is één van de modernste en grootste dierenpensions van Nederland en is erkend door de Stichting Dierbaar* en aangesloten bij Dibevo**.

*Pensions die voldoen aan zeer strenge eisen worden door de Stichting Dierbaar gecertificeerd.
**Dibevo is de brancheorganisatie voor de totale huisdierenbranche.

Bekijk dagprogramma