Verzorging

Zorg op maat

Onze zorg is gericht op het individuele dier. Tijdens het verblijf in ons pension streven wij ernaar dat uw huisdier het naar zijn zin heeft. Onze hele benadering is er dan ook op gericht dat uw hond zich qua huisvesting, voeding en veiligheid op zijn gemak voelt. Spel en rust zijn belangrijke elementen om uw dier fit en gezond te houden.

Bekijk de accomodatie

Veiligheid

Bij honden zijn wij niet per definitie voorstander van groepshuisvesting, omdat dat voor sommige dieren te veel prikkels en stress oplevert. Wij zijn van mening dat uw hond zich terug moet kunnen trekken om tot rust te kunnen komen. Het samen spelen met andere honden stimuleren wij, maar dat doen wij echter alleen als wij ervan overtuigd zijn dat de ”speelkameraden” bij elkaar passen. Wij kiezen dus duidelijk voor een individuele benadering van uw hond. Echter vanuit het honden- en kattenbesluit zijn wij verplicht om honden samen te huisvesten. Wij prefereren dan ook om een leuk duo te vormen. Wij begrijpen dat dit niet voor elke hond is weggelegd, dit is dan ook het uitgangspunt. Om uw hond een gevoel van geborgenheid te geven mag u zijn mand en/of deken meebrengen.

Medische begeleiding

Uw huisdier wordt bij ons goed in de gaten gehouden. Mocht er echter iets mis zijn met zijn gezondheid dan kijken wij in het medisch paspoort / inentingenboek welke dierenarts de laatste enting heeft gedaan c.q. welke dierenarts u op het reserveringsformulier heeft opgegeven. Wij vragen deze, of een dierenarts die snel ter plaatse kan zijn, om uw dier te onderzoeken en eventueel te behandelen. Wij vragen u als uw dier specifieke behandeling nodig heeft om dit aan ons te melden zodra u hem brengt. U kunt dan ook eventuele stappen, in het geval dat uw hond of kat ernstig ziek zou worden, die wij onverhoopt zouden moeten nemen met ons bespreken. De kosten voor medische zorg komen uiteraard voor uw rekening.

Bekijk onze tarieven