Honden accommodatie

Moderne huisvesting

Wij beschikken over één van de meest moderne en uitgebreide huisvestingsmogelijkheden voor uw hond. Ons pension voldoet aan de zeer strenge eisen. Elk jaar wordt er onderhoud gepleegd en worden er eventuele reparaties gedaan om aan deze eisen te blijven voldoen.

Omdat ons bedrijf landelijk is gelegen beschikken wij over 12 grote speelweides waar uw hond 3 x per dag gebruik van zal maken. Het sociale contact met andere, door ons geselecteerde, soortgenoten helpt uw hond het verblijf bij ons ook als iets positiefs en aangenaams te ervaren.

Bekijk het dagprogramma

Onze accommodaties voldoen aan alle strenge eisen

Binnen & buitenverblijf

Elk binnenverblijf is verbonden met een geheel overdekt buitenverblijf. Uw dier kan daar tijdens onze werkzaamheden gebruik van maken en wordt ook tijdens de regenachtige dagen niet nat. Alle binnenverblijven zijn verwarmd en worden 2 x per dag schoongemaakt. Wij zijn uiterst strikt op het gebied van hygiëne.

Omdat wij het belangrijk vinden dat uw hond zich echt thuis gaat voelen, mag u zijn mand en of deken meebrengen. De eigen nestgeur helpt uw hond sneller te acclimatiseren, zeker als ze de eerste keer komen logeren. Let wel, dit is op eigen risico. De mand of het kleedje kan stuk gaan of kwijt raken, wij hebben zelf voldoende kleedjes om te gebruiken.

Reserveer een plekje