Honden accommodatie

Moderne huisvesting

Wij beschikken over één van de meest moderne en uitgebreide huisvestingsmogelijkheden voor uw hond. Onze accommodaties voldoen dan ook volledig aan de norm die de Stichting Dierbaar stelt. Bij deze stichting zijn alleen pensions aangesloten die aan zeer strenge eisen voldoen.

Omdat ons bedrijf landelijk is gelegen beschikken wij over 12 grote speelweides waar uw hond 2 tot 3 x per dag gebruik van zal maken. Het sociale contact met andere, door ons geselecteerde, soortgenoten helpt uw hond het verblijf bij ons ook als iets positiefs en aangenaams te ervaren.

Bekijk het dagprogramma

Onze accommodaties voldoen dan ook volledig aan de norm die de Stichting Dierbaar stelt.

Binnen & buitenverblijf

Elk binnenverblijf is verbonden met een geheel overdekt ruim buitenverblijf. Uw dier kan daar de hele dag gebruik van maken en wordt ook tijdens de regenachtige dagen niet nat. Alle binnenverblijven zijn verwarmd en worden evenals de buitenverblijven 2 x per dag schoongemaakt. Wij zijn uiterst strikt op het gebied van hygiëne.

Omdat wij het belangrijk vinden dat uw hond zich echt thuis gaat voelen, mag u zijn mand en of deken meebrengen. De eigen nestgeur helpt uw hond sneller acclimatiseren.

Reserveer een plekje