Over ons

Waarom dierenpension Velemans?

Reden 1: Ruim 40 jarig bestaan
In ruim 40 jaar tijd hebben wij dit pension opgebouwd tot een veilige en leuke accommodatie voor uw hond of kat. Door het kijken naar uw dier als individu en onze zorg daarop aan te passen maakt het voor uw dier een prettig verblijf. Niet voor niets is ons pension uitgegroeid tot een toonaangevend, vertrouwd pension waar zowel de relatie met de klant als dierenwelzijn voorop staat.

Reden 2: Een vaste prijs, geen seizoen toeslagen
De dagprijs en de overnachtingsprijs is het bedrag wat u betaald, niks meer en niks minder. Wij vragen het hele jaar door dezelfde prijs, dus ook in het hoogseizoen.
Daarnaast zitten er ook geen toeslagen op het geven van medicijnen of het meenemen van eigen voer, met uitzondering van een toeslag op eigen vleesvoer.

Reden 3: Wij staan voor u klaar
Ons pension is 364 dagen per jaar geopend, elke dag met dezelfde openingstijden. Dus ook de zondagen en bijna alle feestdagen, met uitzondering van 1ste kerstdag (gesloten).
Buiten de schoolvakanties is er vrijwel altijd een plekje vrij voor uw hond of kat. Tot een dag van tevoren kunt u ons bellen of mailen om uw dier te komen brengen en bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom.

Reden 4: Wij laten u alles zien
Wij begrijpen maar al te goed hoe vervelend het kan voelen om uw huisdier ergens achter te laten, zeker de allereerste keer.
Zoals bij een rondleiding mag u iedere keer als uw hond of kat wordt gebracht en gehaald altijd meelopen naar het verblijf. Wij kennen geen geheimen voor onze klanten waardoor u soms ook het schoonmaken en andere werkzaamheden te zien krijgt.

Reden 5: Het meenemen van een eigen mand/kleed
Bij ons mag u een kussen, mand of kleed van thuis meenemen die we bij uw hond neerleggen. Het geeft voor de eigenaren een fijn gevoelt wetende dat er iets vertrouwds bij de hond ligt, zeker bij pups en jonge honden die voor het eerst komen. Wel zeggen we erbij dat alles op eigen risico is, het kan kwijt raken of stuk gaan.

Reden 6: Een vast team
Structuur en voorspelbaarheid geeft uw huisdier rust en zorgt voor een veilig gevoel. Naast dat wij uw hond en kat steeds beter leren kennen, leert uw dier ons ook goed kennen omdat we met een vast team werken. Dezelfde persoon doet uw hond of kat eten geven en ook een (ander) zelfde persoon verzorgt uw dier. Op deze manier kunnen we ook een goede band opbouwen met onze hondenklanten.

Dierenpension Velemans

Dierenpension Velemans is sinds de oprichting in 1981 uitgegroeid tot een toonaangevend pension voor huisdieren. Het is één van de modernste en grootste dierenpensions van Nederland.

Het succes van ons bedrijf is gelegen in het vertrouwen dat een grote klantenkring in ons stelt. Daarvoor zijn wij natuurlijk zeer dankbaar. De basis daarvoor ligt echter niet alleen in onze hypermoderne accommodatie, maar juist in de individuele zorg die wij uw huisdier geven. Daarin hebben wij ruim 40 jaar ervaring.

Wij delen de zorg over uw huisdier en proberen u tijdens het verblijf van uw dier zo goed mogelijk te vervangen. Ons succes is afhankelijk van de mate waarin uw kat of hond zich bij ons thuis voelt. Daaraan werken wij elke dag met veel plezier. Op deze site leest u daarover meer. Heeft u meer informatie nodig om overtuigd te raken, dan bent u natuurlijk altijd welkom om een bezoek aan ons familiebedrijf te brengen. Neem daarvoor contact met ons op.

Bekijk het honden pension

Locatie:

Ons pension ligt in Oeffelt, vlakbij de A73, en 20 km ten zuiden van Nijmegen.

Routebeschrijving

Openingstijden:

Dagelijks tussen 9.00u-12.00u en tussen 18.00u-19.00 uur. Op 1e kerstdag zijn wij gesloten.

Omdat wij onze dieren verzorgen en ook rust gunnen kunt u uw huisdier alleen brengen of afhalen tijdens de openingstijden. Wij kunnen hiervoor geen uitzondering maken.

Bekijk het katten pension