Over ons

Dierenpension Velemans

Dierenpension Velemans is sinds de oprichting in 1981 uitgegroeid tot een toonaangevend pension voor huisdieren. Het is één van de modernste en grootste dierenpensions van Nederland.

Het succes van ons bedrijf is gelegen in het vertrouwen dat een grote klantenkring in ons stelt. Daarvoor zijn wij natuurlijk zeer dankbaar. De basis daarvoor ligt echter niet alleen in onze hypermoderne accommodatie, maar juist in de individuele zorg die wij uw huisdier geven. Daarin hebben wij ruim 40 jaar ervaring.

Wij delen de zorg over uw huisdier en proberen u tijdens het verblijf van uw dier zo goed mogelijk te vervangen. Ons succes is afhankelijk van de mate waarin uw kat of hond zich bij ons thuis voelt. Daaraan werken wij elke dag met veel plezier. Op deze site leest u daarover meer. Heeft u meer informatie nodig om overtuigd te raken, dan bent u natuurlijk altijd welkom om een bezoek aan ons familiebedrijf te brengen. Neem daarvoor contact met ons op.

Bekijk het honden pension

Locatie:

Ons pension ligt in Oeffelt, vlakbij de A73, en 20 km ten zuiden van Nijmegen.

Routebeschrijving

Openingstijden:

Dagelijks tussen 9.00u-12.00u en tussen 18.00u-19.00 uur. Op 1e kerstdag zijn wij gesloten.

Omdat wij onze dieren verzorgen en ook rust gunnen kunt u uw huisdier alleen brengen of afhalen tijdens de openingstijden. Wij kunnen hiervoor geen uitzondering maken.

Bekijk het katten pension