Vereisten

Inenting

De wettelijk verplichte inentingen voor het verblijf van uw hond zijn parvo en hondenziekte. Deze entingen zitten bij de grote cocktail in en moeten geldig zijn wanneer uw hond bij ons komt logeren. De einddatum van de enting die wij hanteren is de einddatum getekend door uw dierenarts in het paspoort. Het is raadzaam om deze entingen niet kort voor het verblijf te laten zetten, maar minimaal 2 weken van tevoren.

Daarnaast heb je nog de enting tegen Rabies (hondsdolheid), de ziekte van Weil en kennelhoest. Een inenting tegen de ziekte van Weil en kennelhoest is niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd. Ook deze enting moet in overleg met de dierenarts ruim van tevoren gezet worden. De rabies enting bent u alleen verplicht wanneer u met uw hond over de grens gaat.

Het entingsbewijs moet tijdens het verblijf van uw hond bij ons aanwezig zijn, waarin wij de gegevens van de entingen, de eigenaar, de hond en de dierenarts kunnen vinden.

 

 

Bekijk onze tarieven

Paspoort

Het entingbewijs moet tijdens het verblijf van het dier op ons bedrijf aanwezig zijn.
Hierin vinden wij zowel informatie van u als persoon, alsmede de gegevens van uw dier en uw dierenarts.

Het is wenselijk dat uw hond aangelijnd gebracht en gehaald wordt.

Op ons bedrijf is een compleet assortiment diervoeders aanwezig, zodat eigen voeding niet meegebracht hoeft te worden. Dieetvoeding zit echter niet in ons assortiment. Al hebben we wel een calorie arm product wat ook een optie kan zijn. Daarnaast hebben we geen puppybrok of voer voor een allergie.

Medicatie

Mocht uw huisdier medicatie behoeven, voorzie de medicijnen dan van naam en dosering zodat wij deze op de juiste manier kunnen verstrekken.

Zijn er zaken met betrekking tot de gezondheid van uw huisdier die van belang zijn, zoals loopsheid ofwel krolsheid, dan verzoeken wij u dit aan ons te melden.

Elk verblijf dient vooraf aangemeld te worden.

Reserveer een plekje