Verzorging

Zorg op maat

Onze zorg gaat uit van het individuele dier. Tijdens het verblijf in ons pension streven wij ernaar dat uw huisdier het naar zijn zin heeft. Onze hele benadering is er dan ook op gericht dat uw kat zich qua huisvesting, voeding en veiligheid op zijn gemak voelt. Spel en rust zijn belangrijke elementen om uw dier fit en gezond te houden.

Bekijk het dagprogramma

Veiligheid

Wij kiezen voor een individuele benadering voor uw dier. Dit wil zeggen dat we samen kijken naar wat het beste past bij uw kat of poes. Wij zijn van mening dat uw kat zich terug moet kunnen trekken om tot rust te kunnen komen. Het samen spelen met andere katten stimuleren wij, maar dat doen we echter alleen als wij ervan overtuigd zijn dat de ”speelkameraden” bij elkaar passen. We streven er naar om de veiligheid en rust in de verblijven te waarborgen en uw dier een gevoel van geborgenheid te geven,

Bekijk de accomodatie

Medische begeleiding

Uw huisdier wordt bij ons goed in de gaten gehouden. Mocht er echter iets mis zijn met zijn gezondheid dan kijken wij in het medisch paspoort / inentingenboek welke dierenarts de laatste enting heeft gedaan c.q. welke dierenarts u op het reserveringsformulier heeft opgegeven. Wij vragen deze, of een dierenarts die het snelst ter plaatse kan zijn, om uw dier te onderzoeken en eventueel te behandelen. Wij vragen u om bij het brengen aan te geven wanneer uw dier specifieke behandeling nodig heeft. U kunt dan ook eventuele stappen, in het geval dat uw kat ernstig ziek zou worden, die wij onverhoopt zouden moeten nemen met ons bespreken. De kosten voor medische zorg komen uiteraard voor uw rekening.

Bekijk onze tarieven