Verzorging

Zorg op maat

Onze zorg gaat uit van het individuele dier. Tijdens het verblijf in ons pension streven wij ernaar dat uw huisdier het naar zijn zin heeft. Onze hele benadering is er dan ook op gericht dat uw poes zich qua huisvesting, voeding en veiligheid op zijn gemak voelt. Spel en rust zijn belangrijke elementen om uw dier fit en gezond te houden.

Bekijk het dagprogramma

Veiligheid

Wij zijn van mening dat uw poes zich terug moet kunnen trekken om tot rust te kunnen komen. Het samen spelen met andere poezen stimuleren wij, maar dat doen we echter alleen als wij ervan overtuigd zijn dat de ”speelkameraden” bij elkaar passen. Wij kiezen dus duidelijk voor een individuele benadering van uw huisdier. Om uw dier een gevoel van geborgenheid te geven mag u zijn mand en deken meebrengen.

Bekijk de accomodatie

Medische begeleiding

Uw huisdier staat bij ons permanent onder controle. Mocht er echter iets mis zijn met zijn gezondheid dan kijken wij in het medisch paspoort / inentingenboek welke dierenarts de laatste enting heeft gedaan c.q. welke dierenarts u op het reserveringsformulier heeft opgegeven. Wij vragen deze, of een dierenarts die het snelst ter plaatse kan zijn, om uw dier te onderzoeken en eventueel te behandelen. Wij vragen u om bij het brengen aan te geven wanneer uw dier specifieke behandeling nodig heeft. U kunt dan ook eventuele stappen, in het geval dat uw poes of kater ernstig ziek zou worden, die wij onverhoopt zouden moeten nemen met ons bespreken. De kosten voor medische zorg komen uiteraard voor uw rekening.

Bekijk onze tarieven