Honden

De beste verzorging

Soms zit er niets anders op dan uw lieve huisdier uit logeren te sturen. Bijna niemand vind dit prettig, wij begrijpen maar al te goed dat u uw huisdier met een gerust hart achter wilt laten. Als u dat doet dan wilt u er ook echt van overtuigd zijn dat uw hond de beste verzorging krijgt die mogelijk is. Wij streven er naar een omgeving te creëren voor uw hond waar veiligheid, rust en plezier centraal staat om uw hond een gevoel van geborgenheid te geven voor een prettige ervaring.

Meer over verzorging

Wij houden van dieren en scheppen er plezier in om ze tijdens uw afwezigheid zo goed mogelijk te verzorgen.

Dierenpension Velemans

ContactOver ons

Plezier

Wij houden van dieren en scheppen er plezier in om ze tijdens uw afwezigheid zo goed mogelijk te verzorgen. Omdat wij als bedrijf afhankelijk zijn van het vertrouwen dat u jaar in jaar uit in ons stelt, zijn wij voortdurend op zoek naar de beste begeleiding die wij uw dier tijdens zijn verblijf bij ons kunnen bieden.

Bekijk het dagprogramma

Individueel afgestemd

De zorg voor uw dier omvat tal van zaken, waarvan het belangrijkste is dat wij die individueel afstemmen op uw hond of kat. Niet alleen het voedsel, de huisvesting maar ook de medisch / hygiënische verzorging zijn daarbij van belang.

Bekijk de accommodatie