Nieuws

Even voorstellen....

Hallo lieve dierenvrienden,

Mijn naam is Samantha, ik ben 24 jaar en sinds februari 2023 werkzaam bij Dierenpension Velemans. Na verschillende banen te hebben gehad, heb ik eindelijk mijn droombaan gevonden waarin ik mijn passie kwijt kan. Ik ben zelf opgegroeid met verschillende dieren en ik hou er ook van om ze te verzorgen. Thuis heb ik samen met mijn vriend 2 honden, 2 katten, kippen en nog een vijver met koi karpers. Ik ga ook graag wandelen met onze viervoeters, daar haal ik veel energie uit.

Ik kijk heel erg uit naar de toekomst, en wie weet kan ik jullie verwelkomen met jullie lieve katten of viervoeters!

Groetjes Samantha

Verandering beleid met het geven van diepvriesvlees

 

Met het oog op de stijgende energieprijzen en loonkosten zijn ook wij genoodzaakt om per juli 2023 een toeslag te vragen op het voeren van diepvriesvlees aan honden. Deze toeslag bedraagt 1 euro per hond per dag.

Trimsalon weer open!!

20-02-2021

Beste klant,

De trimsalon mag gelukkig weer open! Hoera! Met iedereen die op de wachtlijst staat zullen we zelf contact mee opnemen om een afspraak in te plannen. Wij proberen iedereen zo spoedig mogelijk te helpen.

Tot snel!

Trimsalon dicht

25-12-2020

Beste klant,

Op last van de overheid aangaande de corona regels hebben we onze trimsalon tijdelijk moeten sluiten??????????????? Zoals het er nu naar uit ziet tot en met 19 januari. Een week voordat de trimsalon weer open mag nemen wij contact op met diegene die een afspraak willen maken. U kunt zich dus alvast melden. LET OP: ONS PENSION BLIJFT WEL OPEN!

LED verlichting

13-11-2020

Vorig jaar hadden we al verteld dat we stapje bij stapje bezig zijn om alle verlichting op het bedrijf te vervangen voor LED. We waren al een heel eind, maar we zijn nu zo ver dat het bedrijf 100% op LED verlichting draait.

Duurzaamheid én beter voor het milieu!

Thema tafel 2.0

Ondanks de nog warme dagen is de zomer toch echt allang voorbij. Daarom ook maar weer onze thema tafel veranderd. Wij vinden hem leuk geworden!

We zijn er klaar voor!

Door de rustige periode hebben we genoeg tijd gehad voor onderhoud en afwerking. Zowel de voortuin als het terrein bij de verblijven zijn helemaal af en klaar voor jullie bezoek!

Thema tafel

In deze tijden moet je creatief zijn!

Sinds kort hebben we een thema tafel. We vinden dat het vakantie seizoen mag beginnen, dus hebben we hier onze thema tafel op aangepast!

Oprit en parkeerplaats weer berijdbaar

13-02-2020

Vorig jaar hebben we nieuw grind laten leggen op onze oprit en parkeerplaats. Een deel van dat grind zou nog gebruikt worden voor de voortuin en een deel voor het perkje bij het pension. Er lag alleen zo veel dat onze klanten soms vast kwamen te zitten met de auto. Dit probleem is onlangs verholpen. De voortuin is klaar en er is veel grind weg gehaald, waardoor onze klanten niet meer vast komen te zitten en u weer met gemak de auto kunt parkeren!

Kerstkoekjes

23-12-2019

Het werd eens tijd! Afgelopen weekend hebben we weer koekjes gebakken van het gruis van ons voer. Dit keer natuurlijk in kerst stijl.

Dus voor iedereen die komende dagen de hond komt brengen of ophalen, ligt er een koekje klaar! Een kerstboompje, ster, engel, snoepstok of laarsje!

Wees wel snel want ze vinden het heerlijk en op = op 😀

 

It's almost christmas!

11-12-2019

Wij hebben begin deze week ook kerst decoratie gehaald en binnen versierd!

Dus bij ons hangt de kerstsfeer er al goed in!

Een lampje ging branden!

27-11-2019

Lampen die bij ons kapot gaan worden vervangen voor LED.

Een tijdje terug was het weer zo ver, er moest een lamp vervangen worden.

Dit spoorde ons aan om uiteindelijk alle lampen op het bedrijf te gaan vervangen.

En dat zijn er nogal wat!

 

Hier zijn we stap voor stap mee bezig.

We zijn nu al over de helft. Ongeveer 70% draait nu op LED.

Langzaam aan is de 2e fase ook klaar, dan draait het hele bedrijf op LED lampen.

Zo dragen wij ook nog eens ons steentje bij aan het milieu!

Trimsalon dicht tijdens hoogseizoen

25-05-2019

Beste Klant,

In verband met de drukte in het pension zijn wij helaas genoodzaakt de trimsalon in de zomerperiode te sluiten voor onze trimklanten.                     De trimsalon is dicht van 15 juli tot en met 16 augustus. Daarna is uw hond weer van harte welkom voor een trimbeurt.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet, Team Velemans

Koekjes bakken!

Ingrid en Jessica lieten hun creativiteit te loop en hebben honden koekjes gebakken! Wij houden namelijk nogal wat gruis over van de geperste brokken die wij gebruiken. Via Prins kwamen we erachter dat je het niet hoeft te verspillen.. je kunt er koekjes van bakken!

De koekjes komen uiteindelijk op onze balie, dus voor iedere hond die ons passeert hebben we iets lekkers! Op de foto’s zien jullie wat het geworden is en zoals jullie kunnen zien wordt het al erg gewaardeerd! 😀 Maar zeg nou zelf, ze zien er ook best lekker uit toch?