Nieuws

Vaste medewerkers en vakantiekrachten gezocht!

Vaste medewerkers gezocht

Wegens de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar ondersteuning. We zoeken medewerkers voor ongeveer 20 uur per week. De werkzaamheden die verricht dienen te worden, lopen elke dag in 2 diensten. De ochtenddienst is van 8.30 tot 12.00 uur en de avonddienst van 17.00 tot 19.00. Dit houd dus in dat er soms dubbele diensten gedraaid worden op 1 dag, en dat je ook in de weekenden en feestdagen beschikbaar bent.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de dierenverblijven, uitlaten van de honden, voerbakken afwassen, voer klaar zetten, buitenverblijven schoonspuiten en eventueel honden borstelen en/of wassen. Afhankelijk van de motivatie, ambitie en de persoon kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden waardoor het werk veelzijdiger wordt en je meer verantwoordelijkheid krijgt. Er is een mogelijkheid voor een vast contract.

Wat vragen wij:

  • Je vind het leuk om met honden en katten om te gaan
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je woont in de omgeving van Oeffelt
  • Je weet van aanpakken en bent graag bezig
  • Je kunt goed samenwerken in een klein team

Wil jij werken binnen een gezellig team en hou je van dieren?

Neem dan contact met ons op via e-mail: info@dierenpension-velemans.nl

 

Vakantie medewerkers gezocht

Hou je van honden en zoek je nog een leuk vakantiebaantje in een gezellige werkomgeving? Weet je van aanpakken en werk je graag in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden bestaan uit honden uitlaten, verblijven schoonmaken, voerbakken afwassen en voer voorbereiden, soms moeten er honden geborsteld of gewassen worden.

Bij ons op het bedrijf werken we in 2 dagdelen. Dat is van 8.30 tot 12.00 uur en weer van 17.00 tot 19.00, dit houd in dat je elke middag vrij bent.

We proberen tijdig een planning te maken voor de vakanties, zodat je weet waar je aan toe bent. De werkdiensten vallen dus ook in het weekend.

 

Spreekt dit je aan, woon je in de buurt van Oeffelt en ben je 16 jaar of ouder?

Stuur ons dan een mailtje naar info@dierenpension-velemans.nl

Trimsalon weer open!!

20-02-2021

Beste klant,

De trimsalon mag gelukkig weer open! Hoera! Met iedereen die op de wachtlijst staat zullen we zelf contact mee opnemen om een afspraak in te plannen. Wij proberen iedereen zo spoedig mogelijk te helpen.

Tot snel!

Trimsalon dicht

25-12-2020

Beste klant,

Op last van de overheid aangaande de corona regels hebben we onze trimsalon tijdelijk moeten sluiten??????????????? Zoals het er nu naar uit ziet tot en met 19 januari. Een week voordat de trimsalon weer open mag nemen wij contact op met diegene die een afspraak willen maken. U kunt zich dus alvast melden. LET OP: ONS PENSION BLIJFT WEL OPEN!

LED verlichting

13-11-2020

Vorig jaar hadden we al verteld dat we stapje bij stapje bezig zijn om alle verlichting op het bedrijf te vervangen voor LED. We waren al een heel eind, maar we zijn nu zo ver dat het bedrijf 100% op LED verlichting draait.

Duurzaamheid én beter voor het milieu!

Thema tafel 2.0

Ondanks de nog warme dagen is de zomer toch echt allang voorbij. Daarom ook maar weer onze thema tafel veranderd. Wij vinden hem leuk geworden!

We zijn er klaar voor!

Door de rustige periode hebben we genoeg tijd gehad voor onderhoud en afwerking. Zowel de voortuin als het terrein bij de verblijven zijn helemaal af en klaar voor jullie bezoek!

Thema tafel

In deze tijden moet je creatief zijn!

Sinds kort hebben we een thema tafel. We vinden dat het vakantie seizoen mag beginnen, dus hebben we hier onze thema tafel op aangepast!

Oprit en parkeerplaats weer berijdbaar

13-02-2020

Vorig jaar hebben we nieuw grind laten leggen op onze oprit en parkeerplaats. Een deel van dat grind zou nog gebruikt worden voor de voortuin en een deel voor het perkje bij het pension. Er lag alleen zo veel dat onze klanten soms vast kwamen te zitten met de auto. Dit probleem is onlangs verholpen. De voortuin is klaar en er is veel grind weg gehaald, waardoor onze klanten niet meer vast komen te zitten en u weer met gemak de auto kunt parkeren!

Kerstkoekjes

23-12-2019

Het werd eens tijd! Afgelopen weekend hebben we weer koekjes gebakken van het gruis van ons voer. Dit keer natuurlijk in kerst stijl.

Dus voor iedereen die komende dagen de hond komt brengen of ophalen, ligt er een koekje klaar! Een kerstboompje, ster, engel, snoepstok of laarsje!

Wees wel snel want ze vinden het heerlijk en op = op 😀

 

It's almost christmas!

11-12-2019

Wij hebben begin deze week ook kerst decoratie gehaald en binnen versierd!

Dus bij ons hangt de kerstsfeer er al goed in!

Een lampje ging branden!

27-11-2019

Lampen die bij ons kapot gaan worden vervangen voor LED.

Een tijdje terug was het weer zo ver, er moest een lamp vervangen worden.

Dit spoorde ons aan om uiteindelijk alle lampen op het bedrijf te gaan vervangen.

En dat zijn er nogal wat!

 

Hier zijn we stap voor stap mee bezig.

We zijn nu al over de helft. Ongeveer 70% draait nu op LED.

Langzaam aan is de 2e fase ook klaar, dan draait het hele bedrijf op LED lampen.

Zo dragen wij ook nog eens ons steentje bij aan het milieu!

Trimsalon dicht tijdens hoogseizoen

25-05-2019

Beste Klant,

In verband met de drukte in het pension zijn wij helaas genoodzaakt de trimsalon in de zomerperiode te sluiten voor onze trimklanten.                     De trimsalon is dicht van 15 juli tot en met 16 augustus. Daarna is uw hond weer van harte welkom voor een trimbeurt.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet, Team Velemans

Koekjes bakken!

Ingrid en Jessica lieten hun creativiteit te loop en hebben honden koekjes gebakken! Wij houden namelijk nogal wat gruis over van de geperste brokken die wij gebruiken. Via Prins kwamen we erachter dat je het niet hoeft te verspillen.. je kunt er koekjes van bakken!

De koekjes komen uiteindelijk op onze balie, dus voor iedere hond die ons passeert hebben we iets lekkers! Op de foto’s zien jullie wat het geworden is en zoals jullie kunnen zien wordt het al erg gewaardeerd! 😀 Maar zeg nou zelf, ze zien er ook best lekker uit toch?